آموزش دم کردن قهوه ترک

نحوه دم کردن قهوه ترک

برای دم کردن قهوه ترک بصورت حرفه ای باید خیلی حساس و با دقت باشید، چون تمامی کارهایی که هنگام دم کردن قهوه انجام می‌دهید می‌تواند در طعم قهوه تاثیر‌گذار باشد.

موارد لازم برای درست کردن قهوه ترک

  •  آب یا شیر به اندازه فنجان قهوه ترک
  • پودر قهوه ترک مرغوب 2 قاشق چایخوری پر به ازای هر نفر و یا بر حسب ذايقه 1 قاشق چایخوری پر
  •  شکر یک تا 3 قاشق چایخوری یا بدون شکر
  •  شیر داغ کن یا قوری مخصوص درست کردن قهوه
قهوه ترک برند تورکای
قهوه ترک برند تورکای

مرحله اول تهیه قهوه ترک

برای هر نفر یک فنجان آب را داخل قهوه جوش بریزید و همچنین به ازای هرفنجان آب سرد یک یا 2 قاشق چای خوری قهوه بریزید و بهم بزنید.

اگر دوست دارید ترک خود را شیرین میل کنید می‌توانید مقداری شکر به آن اضافه کنید.
شما 50 درصد کار را انجام دادید حال قهوه خود را روی شعله گاز ملایم قرار دهید. در درست کردن قهوه ترک نباید عجله کرد برای همین کار ها‌را بدون عجله و با دقت انجام دهید.

شما میتواند به جای یک قاشق چای خوری از دو قاشق چای خوری قهوه استفاده کنید که تمامی این ها در طعم قهوه تاثیر می‌گذارد. و به مزاج شما بستگی دارد.

قهوه شما باید کاملا پودر و یکنواخت باشد.

پس از گذاشتن روی گاز با شعله ملایم، شما نباید آن را به هم بزنید زیرا اگر آن را بهم بزنید فوم روی قهوه تشکیل نمی‌شود و یکی از نشانه های عالی بودن قهوه ترک، فوم روی آن می‌باشد.

نکته : تنها زمانی فوم روی قهوه ترک به وجود می‌آید که از آب سرد برای درست کردن قهوه استفاده کرده باشید.

صنایع غذایی تکین آی اولدوز تبریز
صنایع غذایی تکین آی اولدوز تبریز

قدم دوم دردرست کردن قهوه ترک حرفه ای

شما نباید اجازه دهید قهوه جوش خیلی قل بزند. و اگر فوم آن را دوست ندارید می‌توانید قهوه را بیشتر در روی شعله گاز نگه دارید.

همچنین می‌توانید فوم را با قاشق به لیوان بریزید، و سپس قهوه را بریزید.

شما می‌توانید انواع قهوه های مختلف را از کافیتو تهیه کنید.

کافی میکس 3 در 1 تورکای جعبه ای

کافی میکس 3 در 1 تورکای پاکتی

اسپرسو جعبه ای تورکای

چای ماسالا تورکای

کافی میکس 3 در 1 لیوانی تورکای

کافیتو، کافی همیشگی تو

pishro
اردیبهشت 23, 1403